Magyar foci

Kabarégól is kellett hozzá, hogy Pintér Attila csapata elbukjon

A Zalaegerszeg hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet az NB I 13. fordulójában, amivel egy helyet előrébb tudott lépni a tabellán. A ZTE első gólját az a Zimonyi Dávid szerezte, akit az NB III-ból igazoltak (másfél éve még a megye I-ben játszott), most kezdett először az NB I-ben és ez volt az első találata az élvonalban. Ráadásul különös gól volt, mert a labda össze-vissza pattogott, mielőtt a csatár végül estében a kapuba lőtt.

A második gólt Szépe János lőtte a szünet előtt, majd a hajrában a ZTE megkontrázta ellenfelét, a 20 éves Szánthó Regő állította be a végeredményt.

A mostani volt a harmadik mérkőzés, amelyen Pintér Attila irányította a Mezőkövesdet. A csapat eddig egy gőzelemnél és két vereségnél jár a korábbi szövetségi kapitánnyal.

NB I, 13. forduló

ZTE – Mezőkövesd 3-0 (2-0)

 

ZTE: Demjén – Lesjak, Szépe, Bobál D. – Szánthó (Gergényi, 85.), Favorov, Sankovic, Tajti (Tanasin, 64.), Bedi – Könyves (Babati, 77.), Zimonyi (Vass P., 64.)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Szeles (Vutov, a szünetben), Pillár, Katanec – Besirovic (Szerderov, a szünetben), Berecz, Cseri (Vajda S., 83.), Vadnai – Jurina (Martic, a szünetben), Nagy D. (Barczi, 60.)

gólszerzők: Zimonyi (19.), Szépe (44.), Szánthó (80.)

sárga lap: Könyves (2.), Zimonyi (25.), Tajti (41.), illetve Besirovic (41.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik