Magyar foci

A Loki elnöke: Csalódás az idegenbeli teljesítmény és hozzáállás

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Tizenkét győzelem, hat döntetlen, egy vereség, negyvenkét lőtt és tizenkét kapott gól – így tudta le a Debrecen az NB II-es szezon első felét és vezeti a másodosztályt. A félidő kapcsán Szabó Péter, a DVSC elnöke nyilatkozott a klubhonlapnak és értékelte az eddigieket. Megkérdezték tőle, mivel elégedetlen és mivel elégedett.

Nagyon egyszerű leszek: csalódást keltő a csapat idegenbeli teljesítménye és hozzáállása.

Nagy öröm viszont a fiatalok produkciója, és külön örülök annak, hogy tényleg vannak olyan debreceni és hajdú-bihari emberek, vállalkozók, akiknek fontos, hogy egy jó DVSC alakuljon ki itt a következő években és erre hajlandók áldozni is. Valamint az is örömöt okozott, hogy amíg lehetett, a szurkolótáborunk itthon és idegen is szép számmal buzdította a csapatot” – nyilatkozta Szabó Péter arra utalva, hogy a Loki eddigi összes pontvesztése idegenben volt a szezonban.

Kapcsolódó
Dzsudzsák: Ez nem életem ősze
Nincs még gólja, amióta hazatért.

Arról is beszélt, hogy a rövid távú tervek, azaz az NB I-be való visszajutás szerinte összejön. A középtávú célok esetében ugyanakkor vannak lemaradások, épp ezért több változásra lesz még szükség a jövőben. Az nem lepte meg, hogy nem egyszerű folyamat a klubot más irányba fordítani.

„Általában jellemző az emberekre, hogy negatív beállítottságúak, de itt tisztában kellene lennie mindenkinek azzal, hogy ez a csapat NB II-be esett ki és innen kell azonnal feljutni, ami nem sok klubnak sikerült az elmúlt 10 évben. Nagyon fontos, hogy kezelni kell tudni a negatív dolgokat, a gondokat pedig meg kell oldani. Mindezt csak akkor lehetséges, ha a pozitív dolgokra építesz, különben soha nem fogod tudni megoldani a problémáidat!” – mondta.

A Debrecen legközelebb vasárnap lép pályára, Budaörsre látogat a csapat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik