Magyar foci

Rossi egyik kedvence egyedül lerendezte a Topolyát

SERCAN KUCUKSAHIN / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
SERCAN KUCUKSAHIN / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

A magyar válogatott Holender Filip két góllal járult hozzá a Partizan Beograd 4-0-s sikeréhez a Topolyai SC otthonában a szerb labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A belgrádi klub honlapjának beszámolója szerint Holender a 23. és a 60. percben volt eredményes, és adott egy gólpasszt is, mielőtt a 71. percben lecserélték.

Az október elején igazolt válogatott csatárnak ez volt a második és a harmadik gólja a szerb élvonalban. Csapata továbbra is a tabella második helyén áll.

Holman Dávid góllal járult hozzá a Slovan Bratislava 3-0-s győzelméhez az FK Senica otthonában a szlovák labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

A pozsonyi klub honlapjának beszámolója szerint a magyar válogatott középpályás kezdő volt a találkozón, amelynek 85. percében ő állította be a végeredményt, majd két perccel később lecserélték.

Holman a mostani idényben az ötödik gólját szerezte a szlovák élvonalban. A címvédő Slovan, valamint a Dunaszerdahely egyaránt 35 ponttal áll a tabella élén, ám az FC DAC egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Olvasói sztorik