Magyar foci

Rosszul viselte a karantént a DVSC edzője

Komolyabb tünetek nélkül megúszta a koronavírus-fertőzést Kondás Elemér, a másodosztályban szereplő DVSC edzője, aki végre visszatérhetett a csapathoz.

„Nem viseltem jól, sőt, inkább azt mondanám, hogy rosszul. Ez érthető, hiszen meccseink voltak, én pedig nem lehettem ott a csapat mellett. Természetesen a forró drót élt minden alkalommal, de nyilván más például Facetime-on értekezni, mint személyesen kommunikálni. Nagyon nem ugyanaz” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

A magyar futballban egyre növekszik a káosz
Egészen biztos, nem nyer népszerűségi versenyt a Diósgyőr és a DVSC. Előbbi az Újpest, utóbbi Békéscsaba esedező kérelmét utasította vissza, mondván: miért kellene halasztani, ha náluk is van koronavírusos? Eközben a Budafok engedett a Honvéd óhajának.

Elmondta, edzőként sohasem került ilyen helyzetbe, még eltiltás miatt sem hagyott ki mérkőzést, ezért rendkívül szokatlan volt számára a szituáció.”

„Alig vártam, hogy kiszabaduljak, hogy a srácokkal lehessek, nagyon élvezem a munkát, még ebben a speciális helyzetben is. Többen kompenzációs edzéseket végeznek, abszolút személyre szabottan, attól függően, ki, mikor tért vissza.

Nem akarom elkiabálni, de talán jobban állunk, mint az elmúlt hetekben, amikor szinte keresni kellett az együttesbe a játékosokat. Ilyen szempontból jól jött a válogatott szünet.

Kiemelt fotó: Ivándi-Szabó Balázs

Olvasói sztorik