Magyar foci

Szalai Ádám szerint félelmetes, ami ebben a válogatottban van

Szalai Ádám elég ziláltan érkezett az M4 Sport kamerái elé, és úgy fogalmazott, nem tud mit mondani, mert nagyon furcsa mérkőzést játszottak.

Drámai fordítással jutott ki a magyar válogatott a foci-Eb-re
Gulácsi nagy hibája után sokáig vezetett Izland, de előbb a honosított Nego egyenlített, majd Szoboszlai nagy góljával összejött a fordítás is. Az Eb-n a németekkel, a portugálokkal és a franciákkal leszünk egy csoportban.

„Egy ilyen fontosságú meccset így elkezdeni nem túl hálás feladat, de megmutattuk, félelmetes, ami a magyar csapatban van. Azt, ahogy megyünk előre, és van egy világsztár-szintű játékosunk, aki eldönti a meccset” – nyilatkozta.

Gulácsi: Nyolcvan percig cikáztak a gondolatok a fejemben
A Leipzig kapusa azt mondta, életében nem kapott még ilyen gólt.

Az biztos, hogy senkinek nem kíván olyan napokat, mint amit átéltek a hét elején, amikor elveszítették a szakmai stábot, és a koronavírus miatt hiányzó Marco Rossival a félidőben, egygólos hátrányban is csak online beszélhettek.

Hálás vagyok ennek a csapatnak, hogy a tagja lehetek, és hogy kiharcoltuk az Eb-szereplést.

Az utóbbi időben nehéz a helyzetem, de sok erőt kapok a családomtól, a társaktól, a kapitánytól, hogy elfogadnak úgy, ahogy vagyok. Próbálok még a legnehezebb pillanatokban is pozitív maradni.”

Kiemelt fotó: Mohos Márton/24.hu

Olvasói sztorik