Magyar foci

Nézőtéri korlátozásokat vezet be a Fradi

A járványügyi szigorítások miatt csak a kedd estig megváltott jegyekkel és szezonbérletekkel rendelkező szurkolók látogathatnak ki vasárnap a Groupama Arénába, a címvédő Ferencváros Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésére, írta az MTI.

A Fradi.hu-n olvasható közlemény szerint mivel csak minden harmadik széken ülhet néző, összesen 5907 szabad hely áll rendelkezésre, így ha a beengedett drukkerek létszáma eléri ezt, akkor a kapukat lezárják.

Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem az érvényes jeggyel rendelkező szurkolóink nem tudnak a saját helyükre ülni

– írta az FTC, hozzátéve, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, valamint, hogy a családtagokra is vonatkozik az a szabály, amely szerint csak minden harmadik székre ülhet néző.

„Az FTC döntése értelmében a B1-C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag az I-es kapucsoporton, a C2-D szektorokba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag a II-es vagy III-as kapucsoporton át léphetnek be” – áll a közleményben.

A Ferencváros jelezte, felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára, ugyanakkor kérte azokat a drukkereket, akik nem tudnak részt venni egy adott bajnoki mérkőzésen, hogy távolmaradásukat e-mailben előzetesen jelezzék.

Az FTC továbbá felhívta a figyelmet a kötelező maszkhasználatra, valamint az előírt védőtávolság betartására, melyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat.

Kiemelt fotó: MTI/Kovács Tamás

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik