Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Remélem, Ronaldo játszik ellenünk

A Barcelona elleni 5-1-es vereség és a Dinamo Kijev elleni 2-2-es döntetlent után az olasz bajnokság egyeduralkodó, a zsinórban kilenc scudettót nyerő Juventus ellen készül az FTC a Bajnokok Ligájában.

Szerhij Rebrov, a Fradi edzője azt mondta, a költségvetések terén hatalmas különbség van a két klub között, és a céljuk az, hogy a pályán versenyképesek maradjanak.

Az ukrán edző úgy érzi, a Dinamo Kijev elleni pontszerzés nagy önbizalmat adhat játékosainak, akik elszántan várják, hogy kipróbálják magukat Cristiano Ronaldo ellen, aki átesett a koronavírus-fertőzésen, de a hétvégén két gólt szerzett a Spezia elleni bajnokin.

“Remélem, hogy Ronaldo játszani fog ellenünk” – tette hozzá Rebrov, aki játékosként gólt szerzett a Juventus ellen a BL-ben a Dinamo Kijev mezében.

A magyar bajnok szlovén védője, Miha Blazic nem volt teljesen elégedett a Puskás Aréna gyepszőnyegével, mert a sajtótájékoztatón szóvá tette, hogy a pálya lehetne kicsit jobb, de aztán gyorsan hozzátette, nem múlik majd semmi ezen.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik