Magyar foci bajnokok ligája

Lovrencsics: Plusz erőt kell adjon, hogy igenis megmutassuk Messinek, mit tudunk

Kedd este a barcelonai Nou Campban kezdi meg szereplését a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Az ellenfelet nem kell bemutatni, még ha az előző idénye nem is sikerült annyira jól a Barcelonának, amely egyetlen trófeát sem nyert, Lionel Messi, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho vagy Marc-André ter Stegen a világ bármelyik csapatában kezdő lenne.

A Fradi játékosaira hatalmas kihívás, egyben nagy élmény vár, és Lovrencsics Gergő csapatkapitány azt nyilatkozta, a tőlük telhető legjobban fel kell készülniük, hogy minél jobban megnehezítsék a Barcelona dolgát.

„Hála Istennek volt már szerencsém a múltban világsztárok ellen játszani, a 2016-os Eb-n a portugálok ellen például farkasszemet nézhettem Cristiano Ronaldóval, vagy említhetem a belgák elleni nyolcaddöntőt, nálam akkor az övék volt a világ legerősebb csapata. Ezek olyan tapasztalatok, amelyeket át lehet menteni egyénileg, én ezekből próbálok erőt meríteni.

Az biztos, hogy senkinek nem szabad megijedni attól, ha éppen Lionel Messi jön vele szemben. Plusz erőt kell adjon, hogy igenis megmutassam, hiszen ki, ha nem a Barcelona ellen mutassa meg az ember, hogy mit tud?

A 21 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a Rangadón pedig online tudósításban követjük az eseményeket.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik