Magyar foci sport

Visszaváltják a magyar futballszurkolók jegyeit a bolgárok

Mivel biztossá vált, hogy vendégszurkolók nem lehetnek jelen jövő csütörtökön a bolgár-magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőn, így visszaváltják az eladott jegyeket.

Váratlan erősítést kapott a magyar labdarúgó-válogatott
A Fehérvár francia-magyar játékosa, Nego Loic játszhat is a Bulgária elleni Eb-pótselejtezőn.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki tájékoztatása szerint annak, aki interneten vásárolta meg a belépőt, annak nincs dolga, mert az összeg automatikusan visszatérül a befizetésre használt bankkártyára.

Aki viszont jegypénztárból, vagy névátírás útján jutott hozzá a jegyhez, annak október végéig egy űrlapot kell kitöltene, amelyet innen tölthet le.

Eredetileg március 26-án rendezték volna a koronavírus-járvány miatt elhalasztott találkozót, amelyre néhány óra alatt elkelt a vendégszektorba szóló összes jegy. A pótselejtezőt végül jövő csütörtökön játsszák, viszont azon vendégdrukkerek nem lehetnek jelen.

Kiemelt fotó: Hristo Rusev / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!