Magyar foci sport

Gyurcsó furcsa gólja nagyon kellett a Hajduk Splitnek

A válogatott Gyurcsó Ádám góllal járult hozzá a Hajduk Split sikeréhez a horvát labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában.

A magyar csatár az NK Varazdin ellen házigazdaként 2-0-ra megnyert találkozó ötödik percében volt eredményes, beadásnak szánt labdája a bal sarokban kötött ki.

Gyurcsó – akit a 61. percben lecseréltek – a harmadik gólját szerezte a mostani idényben. A vendégek a 15. perctől emberhátrányban játszottak. A Hajduk Split a tabella harmadik helyén áll.

Kiemelt kép: Andrew Surma / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!