Magyar foci sport

39 éves korában meghalt a Vidi korábbi játékosa

Szeptember 15-én délelőtt, súlyos betegségben meghalt Jakab Péter, számolt be róla a Mol Fehérvár a hivatalos honlapján. Az egykori labdarúgó 39 éves volt. A fehérvári klub még szeptember elején intézett felhívást, amely után többen is véradásra jelentkeztek, de már nem sikerült megmenteni Jakab életét.

A korábbi középpályás még Tereánszki-Tóth Péterként szerepelt anno a Vidiben, 45 mérkőzésen lépett pályára, két gólja volt. Játszott az Intertoto Kupában is.

Később focizott Kaposváron is az élvonalban, a magyarfutball.hu statisztikája szerint 55 mérkőzése volt az NB I-ben. Játszott magyar, osztrák és kanadai alsóbb osztályokban is, 2014-ben vonult vissza.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!