Magyar foci sport

Nem várt események történtek a Fehérvárral a máltai reptéren

A fehérvári labdarúgócsapat szerdán elutazott Máltára, ahol majd csütörtökön játszik az Európa Liga-selejtezőben a Hibernians ellen. A klubhonlap cikke szerint az érkezés után váratlan fennakadás történt.

A küldöttség összes tagján koronavírus-tesztet végeztek egy elkülönített szobában, csak a mintavétel után folytathatta útját csapatunk a hotelbe – mindez közel kétórás kiesést eredményezett a szigorú menetrend szerint összeállított programban.

A reptéri tesztelésről klubunk semmilyen tájékoztatást nem kapott előzőleg, és azért is érthetetlen az eljárás, mert a Vidi összes Máltába utazott tagja rendelkezik érvényes, negatív lelettel, amit az UEFA jóváhagyott. Klubunk természetesen haladéktalanul felvette a kapcsolatot az UEFA-val az ügy kivizsgálása érdekében” – írták.

A fehérváriak szerdán már a mérkőzés helyszínén edzenek, a találkozót csütörtökön 19 órakor rendezik. Az elutazás előtt egy nappal derült ki, hogy az NB I-es keret egy tagja koronavírusos és kétes volt a vezetőedző, Márton Gábor eredménye is, ő azonban csatlakozhat végül a csapathoz.

Frissítünk!

A klub újabb közleményben jelezték, hogy amíg nincs meg a tesztek eredménye, a szállodában rekedt a csapat, így csúszott a betervezett edzés is.

 

Este nyolc magasságában aztán jött a hír, hogy minden teszt negatív lett, így késéssel ugyan, de elhagyhatta a szállást és elkezdhette a felkészülést a csapat a csütörtöki márkőzésre.

Kiemelt kép: Molfehervarfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!