Magyar foci

Félbeszakadt a magyar focimeccs, mert egy lecserélt játékos sörrel öntötte le a játékvezetőt

Szeretném azzal kezdeni, rendkívül sajnálom, ami történt, s nem szeretném, ha a játékosunk minősíthetetlen viselkedéséért az egyesületünket hibáztatnák

– ezt nyilatkozta Fehér Gábor, a megyei II. osztályban szereplő Károlyháza elnöke a kisalfold.hu-nak.

Mindezt azért mondta, mert a hétvégén félbeszakadt a Károlyháza és a Máriakálnok mérkőzése 0-4-es állásnál. Történt, hogy a hazaiak az első félidőben háromgólos hátrányba kerültek, majd még ki is állítottak tőlük egy játékost. A meccs hajrájában pedig történt egy páros kiállítás: a károlyházaiak csatára kézzel beleütött a labdába, majd ellökte a vendégek védőjét, utóbbi pedig törlesztett.

„A kiállításokra reagálva a már lecserélt egyik játékosunk az oldalvonal mellől szidni kezdte a játékvezetőket, amit az asszisztens jelzett a bírónak. Ő kijött a játéktér szélére, s figyelmeztette a magáról megfeledkezett futballistánkat, hogy ki fogja állítani, amire ő sörrel arcon öntötte. Sőt, ezután a korláton átugorva be is futott a pályára, de a gyorsan közbeavatkozó polgárőrök megállították” – de még ez sem volt elég a focistának, miután félbeszakadt a meccs, megvárta a játékvezetőket az épület előtt és az egyik asszisztenst vállával meglökte.

Fehér Gábor hozzátette, március óta ő a klub elnöke és szeretné ilyen negatív események nélkül irányítani a Károlyházát.

Borítókép: R4041 / GES-Sportfoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Olvasói sztorik