Magyar foci sport

Mostantól kötelező a maszk a Debrecen hazai meccsein

A Debrecen vezetősége úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt a hazai meccseken kötelező lesz a szurkolók számára a maszkhasználat.

A csapat honlapján azt írják, hogy a klub felelősnek érzi magát a drukkereiért, és a mostani döntés azt a célt szolgálja, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a lelátón.

A Loki az előző idény végén esett ki az NB I-ből, a másodosztályban eddig hét meccsen 14 pontot gyűjtött, és ezzel vezeti a tabellát. A hétvégén a hatodik helyezett Ajka látogat Debrecenben, amely csak két ponttal szerzett kevesebbet.

Kiemelt kép: Horst Galuschka / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!