Magyar foci sport

Meghalt a háromszoros NB I-es bajnok Füle Antal

53 éves korában meghalt Füle Antal, számolt be róla az ujpestfc.hu. Az egyszeres válogatott labdarúgó 2015 óta dolgozott edzőként az újpesti utánpótlásban, az U19-es és az U17-es csapat mellett is dolgozott. A Nemzeti Sport úgy tudja, egy ideje már betegséggel küzdött, kórházban is ápolták.

Labdarúgó pályafutását a Dorogi Bányásznál kezdte, majd folytatta a Budapesti Honvéd, a Vác FC és az MTK csapatában. Karrierje során háromszor is az első helyen végzett a bajnokságban aktuális klubjával (1989, 1994, 1997), tagja volt a váci aranycsapatnak is, amelyet 15 góllal segített bajnoki címhez. Egyszer a Magyar Kupát is a magasba emelhette (1989). Nemzetközi kupameccsen olyan csapatok ellen lépett pályára, mint a PSG, a Benfica vagy a Celtic.

A válogatottban egy alkalommal lépett pályára, 1993-ban egy Luxemburg elleni barátságos mérkőzésen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!