Magyar foci sport

Marco Rossi ezt a kezdőt küldi pályára az oroszok ellen

Marco Rossi kihirdette a kezdőcsapatát az Oroszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. A meccset a Puskás Arénában rendezik, üres lelátók előtt. Íme a magyar kezdő:

Gulácsi Péter – Szalai Attila, Lang Ádám, Orbán Willi – Bese Barnabás, Sigér Dávid, Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik, Holender Filip – Sallai Roland – Szalai Ádám.

Egy helyen volt változtatás, a kisebb sérülsét szenvedő Fiola Attila helyén Bese Barnabás játszik a jobb oldalon.

Mind a két csapat győzelemmel kezdte a sorozatot, mi a törököket vertük, az oroszok a szerbeket. Rossi azt mondta a mérkőzés előtt, hogy ezúttal nem az eredmény érdekli, hanem a válogatott karaktere, ugyanis ez a főpróba az év főmeccse, a Bulgária elleni Eb-pótselejtező előtt.

A meccs 18.00-kor kezdődik.

Rossi: Most először mondtam a játékosoknak, hogy nem az eredmény a legfontosabb
A kezdőről majd csak az utolsó edzés után dönt.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Sedat Suna

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!