Magyar foci sport

Egykori sztárjai segítségével támadna fel az ETO

A 2020-21-es idény előtt még a feljutásra is esélyesek között emlegették az ETO FC Győr másodosztályú futballcsapatát, azonban öt forduló után, nyeretlenül mindössze a 18., kieső helyen szerénykedik. Nem véletlen, hogy eljött a váltás ideje: hétfőn lemondott a Tuifel Péter, Herczeg Miklós edzőpáros.

Az ETO FC szerdán 19 órakor a Nyíregyházát fogadja, míg vasárnap Debrecenbe, a DEAC együtteséhez látogat. A klub vezetése úgy döntött, hogy ezen a két találkozón Király József irányítja a győri csapatot, akinek a munkáját

a csapat korábbi két sztárja, Igor Nicsenko és Stark Péter segíti.

A klub hivatalos honlapja szerint ezzel párhuzamosan megkezdődnek a tárgyalások olyan szakemberekkel, akik a jövő héttől átvehetik az ETO szakmai munkájának vezetését, és akikkel javulhat a csapat produkciója.

A bajnokságban egyébként két hetes szünet következik majd, tehát az új edzőknek ennyi idejük lesz a csapat bajnoki felkészítésére.

Kiemelt fotó: Facebook/ETO FC Győr

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!