Magyar foci sport

Koronavírusos egy alkalmazott a Budapest Honvéd akadémiáján

A kispesti klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Magyra Futball Akadémia egyik irodai munkatársának pozitív lett a koronavírustesztje. A kockázatelemző kérdőív kitöltése után jelezte, hogy enyhe tünetei vannak, a vizsgálatot egy külső helyszínen végezték el rajta, azóta is otthonában lábadozik.

A klub munkavállalója a Budapest Honvéd FC játékosaival nem került kapcsolatba, őket egyébként az orvosi csapat folyamatosan ellenőrzi.

A klub elkezdte azoknak a munkatársaknak a tesztelését, akik esetlegesen érintkezhettek a fertőzöttel, sőt elővigyázatosságból azoknál a kollégáknál is megcsináltatja a tesztet, akik egy épületben tartózkodtak vele. A járványügyi előírásokat továbbra is betartja a Honvéd és ezek alapján jár el a jövőben is” – olvasható a közleményben.

Tévedésre gyanakodnak az NB I-es klubnál a pozitív koronavírusteszt miatt
50 emberen végezték el az újabb tesztet, és nincs új megbetegedés.

Elmarad a Mezőkövesd-Honvéd felkészülési meccs

„Ellenfelünk kérésére elmarad a szombaton 10.30-ra tervezett Mezőkövesd – Budapest Honvéd zárt kapus edzőmérkőzés, melynek helyszíne a Városi Stadion lett volna” – írta honlapján a mezokovesdzsory.hu.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!