Magyar foci sport

A több játéklehetőség miatt elhagyta az NB II-es Lokit, az élvonalba igazolt

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a másodosztályban szereplő Debrecennek és Vasasnak olyan kerete van, amivel az NB I-ben is nyugodtan indulhatna, gólkirály is válogatott játékosok is igazoltak ezekhez a csapatokhoz. Így fordulhat elő az is, hogy míg a Loki kedden bejelentette, hogy közös megegyezéssel, a több játéklehetőség reményében távozik Szabó Bence,

szerdán már az élvonalbeli Zalaegerszeg közölte, hogy hároméves megállapodást kötött az U21-es válogatott középpályással.

A 22 éves Szabó a Debrecen mellett játszott korábban a Diósgyőr, a Fehérvár, a Nyíregyháza és a Puskás Akadémia csapatában, 40 NB I-es meccsen egy gólja és öt gólpassza van.

Több mint húszezren mentek ki az NB II első fordulójára
Több mérkőzésen is olyan nézőszám volt, amit az NB I-ben is megirigyeltek volna.

Kiemelt kép: dvsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!