Magyar foci sport

Saját térfeléről szerzett gólt az NB III-ban

A hétvégén elkezdődött a harmadosztály 2020-21-es szezonja, a Közép-csoportban a Paks II 4-4-es döntetlent játszott a Kozármisleny otthonában. A csakfoci.hu cikke szerint a vendégeknél a 18-19 éves játékosok mellett páran az élvonalbeli keretből is pályára léptek, Sajbán Máté pedig emlékezetes gólt szerzett:

a saját térfeléről lőtt kapura, a labda pedig a túlzottan kint álló kapus felett a hálóba hullott.

A 24 éves Sajbán Máté a Mezőkövesdtől érkezett télen kölcsönbe a Pakshoz, majd a nyáron végleg megvásárolta őt a klub. Az előző szezonban az NB I-ben öt gólig jutott, a Magyar Kupában négyszer volt eredményes.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!