Magyar foci sport

Tízmillió euró Bobál Gergely kivásárlási ára

Hivatalosan bejelentette a portugál élvonalba feljutó Nacional, hogy szerződést kötött a legutóbbi szezonban Zalaegerszegen futballozó Bobál Gergellyel.

Cristiano Ronaldo korábbi klubjába igazolt Bobál Gergely
A Zalaegerszegben tavasszal tíz gólt szerző Bobál Gergely a portugál első osztályba feljutó Nacional játékosa lesz. Négy évre írt alá.

A magyar csatárnak több helyről is volt ajánlata, ám az idény zárultával úgy nyilatkozott, hogy szeretne külföldön bizonyítani. Ezek után csakugyan légiósnak állt, négyéves szerződést kötött a Nacionallal, amely magában foglal egy 10 millió eurós kivásárlási záradékot is.

Érdemes leszögezni az ügyben, hogy Portugáliában és Spanyolországban mindig meg kell adni egy kivásárlási záradékot a szerződésekben. Az összeg persze a klub értékítélete, de egy jó korban lévő csatárnál nem meglepő, hogy kivédené a Nacional, hogy valaki fillérekért elhappolja, ha jól játszik.

Bobál a mögöttünk hagyott szezonban 29 bajnokin tíz gólig jutott a ZTE-ben, korábban a Honvédban, a Gyirmótban és a Csákvárban játszott, sőt a VfL Wolfsburg második csapatában is megfordult.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!