Magyar foci

„Eleinte járni sem tudtam” – mélyről kellett visszajönnie a Fradi bajnokának

2018 februárjában, a soproni közgyűlésen, felszólalás közben lett rosszul Csiszár Ákos, a helyszínen újra kellett éleszteni. Mint később kiderült, vírus támadta meg a szívét. A korábban a Ferencvárossal bajnoki címet szerző, valamint az NB I-ben a Sopron, a Győr és a BVSC színeiben is pályára lépő egykori futballista a Blikknek elmondta, hogy most már jól érzi magát, félévente kontrollra jár, az eredményi rendben vannak, és pacemakert is kapott.

Nagyon mélyről kellett visszajönnöm, eleinte még járni sem tudtam.

Az élsportolóként rám jellemző küzdőszellem és fegyelmezettség a rehabilitáció során is sokat segített, minden erőmmel harcoltam, hogy felépüljek” – nyilatkozta a 45 éves Csiszár a Blikknek, és elmondta, hogy infarktusa után átértékelt mindent, kiszállt a politikából, a cégvezetést is abbahagyta, ugyanis mindkét munkaterület stresszes volt.

Mindennap sétál és fut, egészségesen él, mellette pedig az NB III-ba feljutott Sopron elnöke, azt mondta, a harmadosztályban is folytatják a megkezdett munkát, azaz csak saját nevelésű játékosokat játszatnak, nem igazolnak másik csapattól.

Kiemelt kép: MTI/Nyikos Péter

Olvasói sztorik