Magyar foci

Az egyik legnagyobb hazai rangadóval indul el az NB I-es szezon

Örökrangadóval kezdődik majd a labdarúgó NB I 2020/21-es szezonja. A Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitter-oldalán hozta nyilvánosságra az első forduló párosításait (a kezdési időpontokról később lesz döntés),

az élvonalba visszajutó MTK pedig kapásból a bajnok Ferencvárost fogadja majd.

Érdekes meccs lesz még a ZTE-Fehérvár is, a zalaegerszegieket az NB I-ben tartó Márton Gábor ugyanis már a Vidi kispadján ül majd. A másik újonc, a Budafok a Kisvárda ellen kezd majd otthon.

Az MLSZ közleménye szerint az NB I az augusztus 15-i hétvégén kezdődik. A mérkőzéseket pénteki, szombati vagy vasárnapi játéknapon játszhatják le a csapatok az európai kupamérkőzések, illetve annak érdekében, hogy az M4 Sport minél több találkozót közvetíthessen élőben. A téli szünet előtti utolsó fordulót a tervek szerint a december 19-i hétvégén rendezik, míg 2021-ben először a január 23-i hétvégén találkoznak az OTP Bank Liga csapatai.

Az első Ferencváros-Újpest rangadóra a nyolcadik fordulóig kell várni, amely október 24-én lesz, a bajnokság zárófordulóját pedig a május 15-i hétvégén rendezik.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Olvasói sztorik