Magyar foci

Nem zsákbamacskát, gólerős csatárt vett a Diósgyőr

Hegedűs János és Gheorghe Grozav után egy szerb középcsatárral, Stefan Draziccsal erősített a DVTK, számolt be a hírről a klub hivatalos honlapja.

Kisvárdáról kirúgták, Diósgyőrbe igazolt a válogatott csatár
Gheorghe Grozavtól sokat várnak az új szezonban.

A 27 éves támadó nem ismeretlen a magyar szurkolók előtt, hiszen a 2018-19-es idényben a Mezőkövesd játékosaként 14 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott.

Drazic elmondta, a kis kínai kitérő, a Csangcsun Jataj után örömmel tért vissza Magyarországra.

„Amikor Kínában lejárt a szerződésem, a koronavírus-járvány miatt jobbnak láttam hazatérni, de később Európában is megállt az élet. Az elmúlt fél évben sokat dolgoztam egyénileg, illetve a Vojvodina csapatával edzettem, ezért készen állok a munkára. Fontos, hogy már az első naptól a DVTK-val edzek, így lesz idő megtanulni a taktikát, és összecsiszolódni az új társakkal” – nyilatkozta.

Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója elmondta, Haris Tabakovic szabadlistára került, ezért az ő helyét be kellett tölteni a keretben.

Stefan Drazic egy jól ismert labdarúgó, nem zsákbamacskát vettünk vele, hanem Gheorghe Grozav után egy újabb gólerős játékost igazoltunk. Nemcsak sokat fut, hanem átlagon felüli gyorsasággal rendelkezik, mind a két lábával és fejjel is gólveszélyes

– tette hozzá.

Kiemelt fotó: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik