Magyar foci

Dzsudzsák és Korhut is hazatérhet Debrecenbe?

Meglepő pletykával állt elő a Goal.com magyar nyelvű oldala: a portál szerint az élvonalból kiesett DVSC labdarúgócsapata nagyon komoly erősítéseket tervez, és megpróbálja hazahívni Dzsudzsák Balázst és Korhut Mihályt.

Az NB II-ben is 1,2 milliárdból gazdálkodhat a DVSC
Az önkormányzatnak ez jelentős plusz kiadást jelent majd, eddig csak a stadionra és az utánpótlásra áldozott.

Dzsudzsák jelenleg az emírségekbeli Al-Ain FC játékosa, ám korántsem biztos, hogy maradhat az araboknál. Más kérdés, hogy a tervezett 1,2 milliárd forintos költségvetésbe beleférne-e a válogatott csapatkapitánya, akinek így a másodosztályban kellene olyan teljesítményt nyújtania, hogy ott lehessen a nemzeti csapatban.

A másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Arisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os Eb-n járt válogatottnak is.

A lap szerint hamarosan ismét a DVSC játékosa lehet a klub korábbi, a Puskás Akadémia jelenlegi válogatott középpályása, Varga József, de állítólag szintén ajánlatot kapott a felcsútiaknál játszó Sós Bence és Hegedűs Lajos kapus. Hírbe hozták a Lokival Tischler Patrikot, a Kisvárda csatárát is.

Kiemelt fotó: ISZA FERENC / AFP

Olvasói sztorik