Magyar foci sport

Bogdán Ádám a Fradiba igazolt

A Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja Bogdán Ádám, ezt szerdán jelentette be az NB I bajnoka. Arra nem tér ki a közlemény, hogy a 32 éves, 20-szoros válogatott kapus mennyi időre írt alá.

A Vasasban nevelkedő Bogdán 2007-től 2018-ig védett Angliában, játszott a Bolton Wanderersben, a Crewe Alexandrában, a Liverpoolban és a Wigan Athleticben. A Poolnál Simon Mignolet helyére ugrott be a szezon közben, egy Ligakupa-meccsen három kivédett tizenegyessel juttatta tovább a csapatát, de aztán volt két nagy hibája: előbb a Watford elleni vereségnél ejtette ki a kezéből a labdát a meccs elején, amiből aztán gólt kapott csapata, majd az Exeter City elleni Ligakupa-összecsapáson Lee Holmes szögletből vette be közvetlenül a kapuját. 2018-ban előbb kölcsönben, majd végleg a skót Hibernianshoz került. Az előző szezonban 18 mérkőzésen is pályára lépett, a mostani idényben viszont nem jutott szóhoz.

Az angol élvonalban 26, a másodosztályban 97, a skót első osztályban 18 mérkőzésen védett.

A Ferencváros elsőszámú kapusa a szintén válogatott Dibusz Dénes volt a szombaton befejeződött idényben, alkalmanként pedig a válogatott kerettag Gróf Dávid helyettesítette.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!