Magyar foci

Kiakadt a chipset zabáló, sörivó újságírókra a DVSC-vel is kiesett futballista

A Balmazújváros és a Haladás után a Debrecennel is kiesett az NB I-ből az ukrán Jurij Habovda, aki nagyon zokon vette a tényt, hogy a Haladasfc.nyugat.hu portál egy személyeskedő írást is közölt róla.

A védő erre válaszul az Instagram-oldalán vágott vissza.

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő „megrendelt” cikkhez.

Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek!

Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam, és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam!

Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást tudja ezt, és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, chipset zabáltok, sört isztok és rosszat írtok másokról!

Gyengék voltatok, azok is vagytok, és lesztek is! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – ígérte posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Habovda Yuriy #Habi#19🇺🇦 (@habovda_yura_habi) által megosztott bejegyzés, Jún 29., 2020, időpont: 2:20 (PDT időzóna szerint)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik