Magyar foci bajnokok ligája

Orosz Pál: A BL-csoportkörhöz nagy bravúr és szerencse kell

A Ferencváros a jelenlegi háttérrel Európa Liga-csoportkörös klubnak mondható, nyilatkozta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a klub sajtópéntekén.

„Fantasztikus idényen vagyunk túl. Az egész a harmincadik bajnoki címmel kezdődött, amivel jogosultak lettünk a Bajnokok Ligája-selejtezőre. Féltettek minket a Ludogorectől, de szépen vettük az akadályt, végül elértük a csoportkört.

A Ferencváros a jelenlegi háttérrel Európa Liga-csoportkörös klubnak mondható, a célunk a BL-csoportkör, de legyünk reálisak, ahhoz nagyon nagy bravúr és szerencse is kell

– idézte Orosz Pált a Fradi.hu portál.

Orosz kiemelte, hogy fantasztikus csoportkört produkáltunk, hiszen még a végén is volt esélyünk a továbbjutásra és emellé még jött egy erős bajnoki szereplés is.

„Az ősszel átvettük a vezetést a tabellán, és utána nem engedtük ki a kezünkből az első helyet, meggyőző fölénnyel nyertünk, hiszen az utolsó fordulókban már bajnokként léptünk pályára. A Ferencvárosnak van egy olyan karakterisztikája, hogy ellenünk mindig nyerni akartak, főleg úgy, hogy bajnokok voltunk, így nehéz volt a címvédés.”

Kiemelt fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik