Magyar foci

Megtippelhetetlen, ki fog kiesni az NB I-ből

A Debrecen váratlanul sima, 4-0-s győzelmet aratott a DVK elleni hazai rangadóján, így matematikailag még több csapat is veszélyben van a mezőnyben. A Kaposvár már biztosan kiesett.

A meccs előtt Kondás Elemér azt mondta az M4-nek, látja a tüzet a játékosain, és ez látszott is, már a 4. percben kapufát lőtt a Loki, majd az első negyedóra letelte előtt két gólt is eredményezett Varga Kevin és Szécsi összjátéka, mindkétszer utóbbi volt a befejezőember.

Elég sokkoló volt ez a kezdés diósgyőri szempontból, de úgy tűnt, sikerült a vendégcsapatnak túltennie magát a történteken, elsősorban Kiss Tamás révén próbált veszélyeztetni a DVTK. Gólt viszont megint a debreceniek szereztek, Szatmári fejesénél aludt be a védelem.

Mivel a hazaiak a kiesés elől menekülnek, a vendégeknek meg kinézett egy elég nagy pofon, így feszült volt a hangulat, Kiss körül forrt úgy igazán a levegő, két látványos vitája is akadt a debreceniekkel. Akik a 71. percben zárták le a meccset, amikor Tőzsér értékesített egy büntetőt, ami előtt sorrendben a DVSC csatára és a DVTK védője is szabálytalan volt, de csak utóbbit büntették.

A Loki a 4-0-s győzelme ellenére is még az utolsó előtti, de csak két pont a hátrány az Újpest és a Paks, három a Kisvárda mögött.

NB I, 30. forduló

Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 4-0

gólszerző: Szécsi (8., 13.), Szatmári (44.), Tőzsér (71. – 11-esből)

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik