Magyar foci

Román lapban cáfolta a Fradi, hogy Bölöni váltja Rebrovot

A napokban a Gazeta Sporturilor szenzációként szállította, hogy Bölöni László lesz majd a Ferencváros vezetőedzője, ugyanis Szerhij Rebrov majd a török Fenerbahcéhoz távozik. Utóbbit egyébként a cikk megjelenése napján cáfolta az ukrán edző az M4-nek nyilatkozva, míg a Fradi kérésére a Nemzeti Sporton jelent meg egy helyreigazítás, amiben az szerepelt: nem tárgyaltak Bölönivel.

Sajtóhír szerint megvan a Fradi új edzője
Bár Szerhij Rebrov szerdán cáfolta, hogy a Fenerbahcéhoz szerződne.

Az ulloi129.hu vette észre, hogy a gsp.ro eredeti cikkét frissítették a megjelenés óta, bekerült a ferencvárosi reakció is, dr. Berzeviczi Attilát, a labdarúgó Zrt. IT-elnökét idézik, aki azt mondta:

A klubunk, a Ferencváros nem tárgyalt sem közvetve, sem közvetlenül Bölöni Lászlóval a Ferencváros edzői posztjáról. Így nem is állapodhattunk meg semmiről sem vele. Az edzőnk Szerhij Rebrov marad a következő szezonban is.

Rebrov 2018 nyarán vette át a Ferencváros irányítását, első nekifutásra bajnoki címig vezetett a csapatot, amellyel aztán szerepelt az Európa Liga főtábláján, még a csoportkörből való továbbjutásra is reális esély volt. Ebben a szezonban is minden bizonnyal aranyérmes lesz az NB I-ben a Fradi, négy fordulóval a vége előtt 11 pont a csapat előnye. Kedden, a Honvéd ellen már be is biztosíthatja a bajnoki címet az FTC.

Olvasói sztorik