Magyar foci

Így oldja meg a Vidi, hogy a szurkolók is valahogy jelen legyenek a stadionban

Nemrég a címvédő Ferencváros intézett felhívást a szurkolóihoz: akik bérlettel rendelkeznek és regisztrálnak, azok bábu formájában ott lehetnek majd a Groupama Aréna lelátóján a csapat hazai NB I-es meccsein. A rivális Fehérvár is megteremti a lehetőséget arra, hogy a drukkerek, ha speciálisan is, de jelen legyenek a stadionban.

Bár a mérkőzések zárt kapuk mögött zajlanak majd a május 23-án újrainduló szezonban, a szurkolói drapériák kihelyezésére lehetőséget ad klubunk a hazai találkozókon

olvasható a klubhonlapon megjelent közleményben.

A bevinni kívánt drapéria fotóját és a beküldő telefonszámát előre el kell küldeni majd e-mailen a meccs kezdete előtt minimum 48 órával, ha minden rendben van, akkor a klub jelez, majd a mérkőzésnapon 16 és 18 óra között ki lehet majd helyezni a drapikat.

„Önkényuralmi jelképeket, politikai üzeneteket, valamint egyéb, jóízlésbe ütköző tartalmakat megjelenítő drapériákat nem áll módunkban beengedni, valamint kérjük szurkolóinkat, hogy ne küldjenek be mezkérős kiírásokat sem” – áll még a közleményben.

Az NB I május 23-án, szombaton tér vissza, de akkor még a Ferencváros pótolja be a Debrecen ellen az első fordulóból elhalasztott mérkőzését. A Fehérvár a Magyar Kupában kezd, szombaton Mezőkövesden játszik majd a Magyar Kupa elődöntőjében, a hazai visszavágó pedig 26-án kedden lesz.

Kiemelt kép: MTI/Bodnár Boglárka

Olvasói sztorik