Magyar foci

Az elhunyt lökösházi gólkirály családjának az MLSZ segített házat találni

Kedden elhunyt Orsós Krisztián, a Békés megyei Lőkösháza KSK gólkirálya, akinek tavaly augusztusban amputálni az egyik lábát. A Bors szerdai beszámolója szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség nem sokkal a halálhír előtt hozzásegítette a családot egy házhoz, amely így az élettársa nevére kerül át.

Ötmillió forintot adtak az eleki önkormányzatnak, amely vett egy házat, ennek a használati jogát kapta meg Krisztián. Ez most átszáll a párjára, Nettire és a kislányukra. Így legalább lesz hol lakniuk szegényeknek

– idézi a napilap az egyik családtagot.

Orsósnak egy daganat miatt kellett levágni az egyik lábát 2019 augusztusában, amely után rossz híreket kapott: kemoterápiára volt szüksége. Hosszú küzdelem során, tizenhárom nappal a kislánya első születésnapja után hunyt el.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!