Magyar foci

A felcsúti edző szerint rémálom, hogy üresek lesznek a stadionok

Hornyák Zsolt, az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia vezetőedzője adott interjút a Nemzeti Sportnak, amiben elmondta, hogy nagyon várják a folytatást, és a csapat példásan készült a március közepi leállás óta. A felcsútiak rendszeres szűrővizsgálaton vesznek részt, senki sem beteg, reméli, hogy a jövőben is ki tudják védeni a fertőzést, de ez csak akkor sikerülhet, ha továbbra is vigyáznak egymásra.

A csapat 25 forduló után hat ponttal van elmaradva a már dobogón álló Mezőkövesd mögött, Hornyák szerint lehet esély arra, hogy odaérjenek az első háromba. Azt viszont nehezen fogja megélni, hogy zárt kapus meccsekkel megy tovább az NB I.

Őszintén megmondom, ez egy rémálom, és úgy gondolom, nem csak nekem. Ilyen helyzetbe még soha életünkben nem kerültünk, nagyon nehéz rá reagálni, de ez az egyetlen megoldás arra, hogy a bajnokság a pályán dőljön el. Nem a futballhoz illő lesz az atmoszféra, de figyelembe kell venni, az egész emberiség krízishelyzetben van a járvány miatt, így örülhetünk, ha le tudjuk játszani ezt a nyolc mérkőzést, és sikeresen be tudjuk fejezni a szezont.

A magyarfutball.hu statisztikái szerint a felcsúti stadionba járnak ki átlagosan a második legkevesebben az egész mezőnyben (1521-en) mérkőzésenként, de többször is volt már rá példa az évek során, hogy a hivatalos nézőszám nem felelt meg a látottaknak.

Olvasói sztorik