Magyar foci

Nem áll le a Fradi, tovább főznek a zöld-fehérek az egészségügyi dolgozóknak

Folytatódik az akció.

Folytatódik az FTC és az LSH közös „Hősöknek főzünk!” akciója. Május 1-től két héten át már napi 150 adag ebédet főz a Ferencvárosi TC hétköznaponként a Szent László Kórháznak – derült ki a klub közleményéből.

A „Hősöknek főzünk!” akció keretein belül áprilisban minden nap meleg ebédet és tízórai péksüteményeket szállítottak a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház dolgozói számára.

A kezdeményezést folytatja a klub, május 1-től további két héten keresztül hétköznaponként – kérésükre – már 150 adagot, hétvégéken és ünnepnapokon pedig 110 adagot biztosít az egészségügyi dolgozóknak. Az akcióhoz csatlakozott a Groupama Biztosító, mely az ételek és a hozzávalók finanszírozásában segít a második szakaszban.

A stadion cateringes partnere, az Eventrend Group dolgozói az ebédet készítik és juttatják el a kórházba, a Pek-Snack Kft. pedig a tízórai étkezéseket segíti termékeivel.

Az akcióhoz május 1-től csatlakozik az Eisberg Hungary Kft. is, akik friss salátákkal egészítik ki az étkezéseket.

A Lagardére Sports Hungary Kft. és a Ferencvárosi Torna Club nagyra becsülik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik ezekben az időkben is emberfeletti módon küzdenek mindannyiunkért a koronavírus-járvány elleni harcban. Hisznek abban, hogy ezekben az időkben az összefogás a legfontosabb, így ezzel az akcióval továbbra is szeretnék támogatni a kórházi dolgozók példamutató odaadással végzett munkáját – teszi hozzá a Fradi.hu.

Márciusban az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ehhez a kezdeményezéshez később csatlakoztak az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai, akik 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardére Sports Hungary Kft. és munkatársai pedig 10 millió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik