Magyar foci sport

A New York Marathonról álmodik a magyar válogatott korábbi csatára

Tavaly párosban futotta le, időn októberben egyedül szeretné teljesíteni az Ultrabalaton távját a kilencszeres magyar válogatott csatár, Ferenczi István.

Elképesztő: Szupermaratont futott a Vasas edzője
Ferenczi István négy nap alatt 196 km-t teljesített.

Elképzelésem szerint harminc óra alatt érek célba, ezért alvást egyáltalán nem tervezek

– nyilatkozta a Borsnak a Haladás erőnléti edzője, aki elárulta, edzés gyanánt jelenleg heti 120 kilométert fut. ősszel viszont egyhuzamban 221 kilométer vár rá.

Étkezése spártainak ígérkezik, többek között pogácsát, rizst, kólát fogyaszt, és persze pótolja szervezete sóveszteségét.

Ez egy remek kihívás, de a fő célom továbbra is az, hogy valamikor lefutom a New York Marathont

– tette hozzá.

Kiemelt fotó: haladas.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!