Magyar foci sport

Megjelentek a fradisták a Pesti úti idősotthonban, nem üres kézzel mentek

Adomány.

Fáradhatatlanul segítik a koronavírus-járvány elleni harcot a magyar szurkolócsapatok, köztük a Ferencváros tábora. A fradisták sorra járják a kórházakat, és sehova sem üres kézzel mennek.

Amint a Ferencváros B-közép Facebook-oldalán olvasható, a Szurkolók Magyarországért mozgalom, illetve a Ferencváros B-Közép pénteken a Pesti úti idősotthonban nyújtott segítő kezet. Az adománycsomag 2400 tekercs WC-papírból, negyven darab Domestosból, valamint száz kilogramm mosóporból állt.

A fővárosi létesítmény a járvány egyik gócpontja, a Nemzeti Népegészségügyi Központ adatai szerint 29 az elhunytak száma, 287 gondozott és 22 dolgozó fertőzött.

Kiemelt kép: facebook/ferencvarosbkozep

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!