Magyar foci sport

Így tiszteleg a Fradi a tizennyolc éve elhunyt Simon Tibor előtt

Máig a szurkolók egyik nagy kedvence.

Tizennyolc esztendeje, 2002. április 23-án vesztette életét a Ferencváros és a magyar válogatott legendás futballistája, Simon Tibor. A „Fradi-szív” megtestesítője háromszor nyert magyar bajnoki címet, négyszer Magyar Kupát és kétszer Szuperkupát, tagja volt a Bajnokok Ligájában szereplő zöld-fehér együttesnek.

Simon Tibor az egyik fővárosi szórakozóhely előtt kitört verekedésben szenvedett súlyos fejsérüléseket. Több koponyaműtétet is végrehajtottak rajta, ám az életét nem sikerült megmenteni.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!