Magyar foci sport

Újabb egymilliárd forintot kapott stadionjára az NB I-es csapat

A hír már a Magyar Közlönyben is megjelent.

A Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítették az épülő új stadionját, a Bozsik Stadiont. Még 2014-ben döntött az építkezésről a kormány, majd 2018-ban egy kormányhatározat keretében 9 milliárd forintot biztosítottak rá.

Az NBI.hu vette észre, hogy a most megjelent Magyar Közlönyben van egy módosító határozat, hogy 10 milliárd 520 millióra emelik ezt az összeget, tehát több mint egymilliárd pluszt ad a kormány a stadionra az idei költségvetésből.

Címlapfotó: Budapest Honvéd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!