Magyar foci sport

Rossi beharangozta, a Tuttosport megnevezte, hova szerződik Szoboszlai

A Milan lehet a befutó.

Fájdalom, meglehetősen kevés piacképes magyar futballistát ismerünk, így nagyítóval lessük a híreket – például a salzburgi Szoboszlai Dominik kapcsán. Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint az ifjú középpályás az olasz élvonalba szerződik.

Marco Rossi a passioneinter.com című honlapnak adott exkluzív interjút, ebben többek között azt mondta, hogy kiváló kapcsolatot ápol a Red Bull Salzburg labdarúgójának menedzserével, akivel a koronavírus-járvány terjedése előtt arról beszéltek, hogy több Serie A-s ajánlata van a futballistának.

A Tuttosport című olasz lap vasárnap „szűkítette a kört”, megjelölve az AC Milant, mint lehetséges kérőt. Az újság úgy tudja, óriásit lendíthet Szoboszlai klubváltásán, ha Ralf Rangnick veszi át a milánói együttest. A német szakvezető a Red Bull sportfejlesztési igazgatója…

Kiemelt kép: YORICK JANSENS / BELGA MAG / BELGA

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!