Magyar foci sport

A járványhelyzet alatt bontottak szerződést a magyar focistával

A nem várt szünetben az NB II-es Kazincbarcikai SC és Gábor Lukács József közös megegyezéssel bontottak szerződést egymással – jelentette be a klub honlapja. A másodosztályú bajnokság jelenleg szünetel a koronavírus-járvány miatt.

Gábor a télen elsőként írt alá újra a KBSC-hez, aki rövid ózdi kitérő után az őszi szezont követően a tavaszi mérkőzéseken is pályára léphetett.

A fiatal játékos a 2019–2020-as bajnokságot megelőző felkészülést a kazincbarcikaiaknál kezdte meg, az edzőmérkőzéseken sorra eredményes volt, azonban utoljára a második fordulóban lejátszott augusztusi, Békéscsaba elleni meccsen lépett pályára, amelyet követően az azóta NB III-ból kizárt Ózdi KSC-hez igazolt, majd onnan tért vissza.

A labdarúgó a tavaszi szezonban az Ajka, a Duna Aszfalt TLC és a Vasas elleni találkozókon lépett csereként pályára a KBSC-ben.

Kiemelt kép: kbsc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!