Magyar foci sport

Budapesti kórházba vonultak a fradisták: nem üres kézzel mentek

Rengeteg adományt vittek.

Tudja az egész ország, e nehéz időszakban nem lehetünk elég hálásak az egészségügyben dolgozóknak. Túlzás nélkül kijelenthető: a frontvonalon harcolnak az orvosok, nővérek, akik fáradtságot nem ismerve tevékenykednek azért, hogy hazánkban minél kisebb kárt okozzon a koronavírus-járvány.

Ezt igyekeztek elismerni a Ferencváros szurkolói, akik ezúttal a fővárosi Péterfy kórház szülészetén jártak. Nem mentek üres kézzel, amint a Ferencváros B-közép Facebook-oldalán olvasható, egy érintésmentes infrás hőmérőt, ezer darab maszkot, száz flakon tisztítószert, öt liter kézfertőtlenítőt, valamint több száz konzervet adományoztak.

A fradisták március végén a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház előtt feszítették ki a molinójukat, rajta az üzenettel: „Köszönjük a munkátokat! Ferencváros B-közép.”

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!