Magyar foci sport

Ugrai Roland után sztárcsapat is érdeklődött

Minden remekül indult Görögországban, de aztán jött a sérülés.

Ugrai Roland a téli átigazolási szezonban lett a Budapest Honvéd játékosa. Az Illés Akadémia (itt nevelkedett a csatár) készített vele interjút, amiből kiderült, neki megvannak a feltételei, hogy formában tartsa magát.

Ez igaz, de a körülményekhez képest én jól állok. Szinte egy komplett konditermem van súlyzókkal és egyéb eszközökkel. Futni pedig egy környékbeli parkban tudok. Persze egyedül. Mindenkinek be kell tartania a szabályokat és akkor remélhetőleg hamarosan folytatódhat a bajnokság

– mondta, majd beszélt a hazatérésének okairól is.

Felemásra sikeredett a történet Görögországban. Minden remekül indult az Atrómitosz csapatánál. Nyolc meccs után már az egyik legpatinásabb görög gárda, az AEK Athén is érdeklődött utánam, ám azt követően a válogatottnál megsérültem és nyolc hónapot ki kellett hagynom. A hazatérésem után most a Honvédnál szeretném visszanyerni a formámat

– nyilatkozta, de kitért arra is, mikor léphet hatodszor is pályára a magyar válogatottban:

Ez nehéz kérdés, mert nekem most egészen mások a céljaim. Nyolc hónapig voltam sérült, így először is újból fel kell építenem magamat. Erre véleményem szerint tökéletes alkalom kínálkozik a Honvédnál. Fontos a türelem, nem szabad semmit sem elkapkodni, de ha egy jó szériába kerülök, akkor bizonyára ismét jöhet a meghívó. Azonban először a Honvédban kell bizonyítanom, aztán következhet az, ami minden labdarúgónak az álma, azaz a szövetségi kapitány hívása.

Kiemelt fotó: Budapest Honvéd FC

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!