Magyar foci sport

Hiányzik a foci? Nézegessünk szenzációs Lipcsei-gólokat!

Szubjektív válogatás a Ferencvárostól.

Gera Zoltán és Böde Dániel után a korábbi csapatkapitány, Lipcsei Péter legnagyobb góljait válogatta össze az FTC. Az edzőként tevékenykedő középpályás három részletben több mint másfél évtizedet húzott le a Fradiban, megszámlálhatatlan találat fűződik a nevéhez. Íme a legszebbek – a klubja szerint.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!