Magyar foci sport

„A Honvédnál nem azok véleményét kérték ki, akik értenek a futballhoz”

Supka Attila azt is elmondta, a Haladásnál annyira bizonytalan volt a helyzet, hogy a játékosok sokszor edzeni sem akartak.

Supka Attila a Csakfocinak adott interjút. A tréner beszélt két legutolsó állomáshelyéről, a Honvédről és a Szombathelyi Haladásról is.

Úgy érzi, a piros-feketék nem léptek előbbre távozása után, mert rossz tanácsadókra hallgattak.

A tulajdonosváltás után gazdaságilag erősebb lett a klub és a csapat is, ennek ellenére a pályán ez nem volt érzékelhető. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a csapatépítéssel kapcsolatban nem azoknak a véleményét kérték ki, akik értenek a futballhoz

– mondta.

Supka a tavaly nyári távozása után Szombathelyen kapott munkát. Ma már azt mondja, hiba volt leülni a Szombathelyi Haladás kispadjára, áldatlan állapotok voltak a csapatnál.

Így utólag már azt mondom, hogy nem lett volna szabad Szombathelyre szerződnöm. A tárgyalások során azonban garanciát kaptam rá, hogy minden rendben lesz, rendezik a tartozásokat, mindenki megkapja a bérét. Sajnos ez nem valósult meg, így a játékosok nem tudtak csak a futballra összpontosítani. Előfordult, hogy alig lehetett kivinni őket edzésre, Tóth Miklós ügyvezetőnek kellett szólnom, hogy beszéljen a játékosokkal. Örülök, hogy azóta rendeződött a helyzet a Haladásnál, hiszen a magyar futballnak szüksége van az ilyen nagy hagyományokkal rendelkező vidéki egyesületekre

– nyilatkozta.

Kiemelt fotó: ugytudjuk.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!