Magyar foci sport

Így áll most a Honvéd-stadion építkezése

Egyre inkább alakot ölt a Bozsik.

A Budapest Honvéd hivatalos honlapja újabb fényképes és videós beszámolóval jelentkezett a klub közösségi oldalán az épülő Bozsik-stadionból:.

Az aréna építését egy éve kezdték, 2019 márciusában rakták le az alapkövét. A létesítmény decemberben megkapta a legmagasabbra nyúló elemeit is, s várhatóan nyáron már birtokba veheti a klub a teljesen megújult stadiont.

Kiemelt kép: Budapest Honvéd FC Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!