Magyar foci sport

Kórháznak adományozott a Fradi B-közép, mentőállomásnak a Várkerti Vitézek

Újabb szurkoló csoportok adakoztak a koronavírus ellen küzdőknek.

Mind a nemzetközi, mind a hazai hírekben hallani, olvasni lehet, hogy szurkolói csoportok fognak össze a koronavírus-járvány miatti szünetben, és adományokat gyűjtenek a frontvonalban harcoló egészségügyi dolgozóknak, intézményeknek.

Így tett a Ferencvárosi B-közép is, mely egy – az ulloi129.hu cikkében meg nem nevezett – budapesti kórház dolgozóinak vitt 20 adag meleg reggelit, ásványvizet és gyümölcsöt. Mint a beszámolóból kiderül, a szurkolói csoport tervezi, hogy akcióját folytatja, és rendszeresen támogat a jövőben is egy-egy kórházat.

Szintén adományozott a Kisvárda Master Good hivatalos szurkolói csapata, a Várkerti Vitézek, melynek tagjai az Országos Mentőszolgálat kisvárdai állomásának munkáját igyekeztek segíteni a sikeres védekezésben – derült ki a klubhonlap beszámolójából.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!