Magyar foci

Élete egyik legjobb meccsén van túl az NB I-es légiós

A nyáron igazolt Braniszlav Danilovics az összes bajnokit végigjátszotta a DVTK-ban, és kiváló teljesítményével alapembere lett az egyre eredményesebb csapatnak.

Legutóbb hatalmas bravúrok sorával tartotta meccsben a diósgyőrieket Székesfehérvárott, és óriási részt vállalt a Mol Fehérvár elleni pontszerzésből (1-1). A székesfehérvári találkozó után Feczkó Tamás vezetőedző azt nyilatkozta, szerinte Danilovics volt a meccs embere.

A vezetőedzővel általában minimum illik egyetérteni, de most mégsem osztom a véleményét. Szerintem az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott, volt, aki védett, más a gólvonalról mentett, megint más gólt lőtt, és tovább sorolhatnám. Ezzel együtt természetesen nagyon jólesik Feczkó Tamás dicsérete, de ezúttal is a csapategységnek köszönhetjük a pontot

– fogalmazott a kapus a klubhonlapnak. Rákérdeztek nála, hogy ez volt-e a pályafutása legjobb meccse.

Ha nem is feltétlenül a legjobb, de ott van a legjobb öt között, az biztos.

Természetesen a koronavírus is szóba került az interjú során.

Ha csak a focira gondolok, akkor számunkra a lehető legrosszabb pillanatban történt a felfüggesztés. Azonban, amikor világszerte emberek betegednek meg, sokan meg is halnak, akkor egyértelmű, hogy más kerül előtérbe. Bízom benne, hogy minél hamarabb megtalálják az orvosok a vírus ellenszerét, mert jelenleg ez a legfontosabb. Jelenleg én is egész nap itthon vagyok, a fiam sem ment óvodába, ezért sokat tudunk játszani. Azt kérem a szurkolóktól, aki teheti, maradjon otthon, csak a tényleg halaszthatatlan dolgokat intézze. Számunkra sincsenek közös edzések, ezért itthon erősítek, minden nap dolgozok lábra, felsőtestre, hogy megmaradjon az erőnlétem. És közben várom, hogy megcsörrenjen a telefonom, és azt közöljék, folytatódik a bajnokság, találkozunk holnap a DVTK Edzőközpontban.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Olvasói sztorik