Magyar foci sport

Élete egyik legjobb meccsén van túl az NB I-es légiós

A nyáron igazolt Braniszlav Danilovics az összes bajnokit végigjátszotta a DVTK-ban, és kiváló teljesítményével alapembere lett az egyre eredményesebb csapatnak.

Legutóbb hatalmas bravúrok sorával tartotta meccsben a diósgyőrieket Székesfehérvárott, és óriási részt vállalt a Mol Fehérvár elleni pontszerzésből (1-1). A székesfehérvári találkozó után Feczkó Tamás vezetőedző azt nyilatkozta, szerinte Danilovics volt a meccs embere.

A vezetőedzővel általában minimum illik egyetérteni, de most mégsem osztom a véleményét. Szerintem az egész csapat kiváló teljesítményt nyújtott, volt, aki védett, más a gólvonalról mentett, megint más gólt lőtt, és tovább sorolhatnám. Ezzel együtt természetesen nagyon jólesik Feczkó Tamás dicsérete, de ezúttal is a csapategységnek köszönhetjük a pontot

– fogalmazott a kapus a klubhonlapnak. Rákérdeztek nála, hogy ez volt-e a pályafutása legjobb meccse.

Ha nem is feltétlenül a legjobb, de ott van a legjobb öt között, az biztos.

Természetesen a koronavírus is szóba került az interjú során.

Ha csak a focira gondolok, akkor számunkra a lehető legrosszabb pillanatban történt a felfüggesztés. Azonban, amikor világszerte emberek betegednek meg, sokan meg is halnak, akkor egyértelmű, hogy más kerül előtérbe. Bízom benne, hogy minél hamarabb megtalálják az orvosok a vírus ellenszerét, mert jelenleg ez a legfontosabb. Jelenleg én is egész nap itthon vagyok, a fiam sem ment óvodába, ezért sokat tudunk játszani. Azt kérem a szurkolóktól, aki teheti, maradjon otthon, csak a tényleg halaszthatatlan dolgokat intézze. Számunkra sincsenek közös edzések, ezért itthon erősítek, minden nap dolgozok lábra, felsőtestre, hogy megmaradjon az erőnlétem. És közben várom, hogy megcsörrenjen a telefonom, és azt közöljék, folytatódik a bajnokság, találkozunk holnap a DVTK Edzőközpontban.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!