Magyar foci sport

Király Gábor üzent a magyaroknak: Legyetek türelmesek

A kapus bezárja a létesítményeit.

Király Gábor, volt válogatott kapus szabadidősport egyesületének hivatalos Facebook-oldalán az alábbi videóüzenetet tette közzé.

A járványügyi helyzet miatt ideiglenesen, határozatlan időre sportlétesítményünkön felfüggesztettünk mindenfajta sporttevékenységet. Most a legfontosabb a saját egészségünk mellett a gyermekeink, szüleink, nagyszüleink, barátaink és sporttársaink egészsége. Legyünk türelemmel, figyeljünk egymásra, vegyük észre egymás értékeit, és a saját értékeinket. Hamarosan találkozunk

– mondta a szombathelyiek legendás kapusa.

Kiemelt kép: www.facebook.com/Király-Szabadidősport-Egyesület

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!