Magyar foci sport

Legalább fél évre kidőlt a Honvéd játékosa

Egy edzésen sérült meg súlyosan Banó-Szabó Bence.

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján közölt interjút Banó-Szabó Bencével, akiről kiderült: egy edzésen olyan súlyos sérülést szenvedett, ami miatt legalább fél év kihagyás vár rá.

Az egyik edzésen jobbról jött egy beadás, ballal nyúltam a labda felé, majd a jobb lábamra érkeztem le, ami hátrabicsaklott, egyből éreztem egy reccsenést, és ahogy a földön feküdtem, már éreztem, hogy baj van. A helyzethez képest jól vagyok. Amikor megtörtént az eset, rögtön tudtam, hogy nagy a baj, mivel még soha nem éreztem ekkora fájdalmat, most már viszont arra koncentrálok, hogy vár rám a műtét, amely után a lehető leghamarabb szeretném elkezdeni a rehabilitációs munkát.

– nyilatkozta Banó-Szabó Bence, akiről a vizsgálatok során kiderült: elszakadt a keresztszalagja.

Az utánpótlás-válogatott középpályás hangsúlyozta, köszöni Batik Bencének, hogy ebben a nehéz időszakban is segíti, törődik vele, legyen szó egy kis sétáról, kikapcsolódásról, vacsoráról, vagy arról, hogy megpróbálja felvidítani, erőt adni neki a szomorú pillanatokban.

Egy hónapnál hosszabb kihagyásom még soha nem volt, az meg semmi ahhoz képest, ami most vár már. Az egész csapat támogat, a nyáron keresztszalag-szakadást szenvedő Mohamed Mezghrani rögtön mondta, hogy ha gondolkoznék azon, hogy hol végezzék el a műtétet, őt Toman József csapatorvosunk műtötte, és nagyon jól sikerült a beavatkozás, tőle és a szintén hasonló sérülést szenvedő Levkovich Robitól is kaptam hasznos tanácsokat, de igazból az egész csapat mellettem van, látszik, hogy milyen jó a közösség, hiszen összetartunk a bajban! Jólesik a társak támogatása, és azon leszek, hogy minél gyorsabban felépüljek, még erősebben térjek vissza, várom, hogy ismét magamra húzhassam a Honvéd mezét!

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!