Magyar foci sport

Koronavírus: Koman Vladimirt nem engedték haza Iránból

Szünetel a bajnokság, ám maradnia kellett.

Irán a világ egyik legveszélyesebb országa a koronavírus-járvány szempontjából, nem csoda, hogy a magyar kormány szerdán beutazási tilalmat rendelt el az onnan érkezők számára. Koman Vladimir korábban jött volna, ám klubja, a Szepahan annak ellenére nem engedte el, hogy Iránban felfüggesztették a bajnokságot.

Más csapatok elengedték a játékosaikat tíz napra, nálunk viszont a vezetőedző úgy döntött, maradunk. Tetszik vagy sem, ez nem a mi döntésünk. A helyzet nem rózsás, a családom nagyon aggódik miattam. Mivel nem akartam a szeretteimet a legkisebb veszélynek sem kitenni, már január eleje óta egyedül vagyok itt. Sajnos, Irán sincs felkészülve ilyen veszélyes betegségre. Az országot sújtó gazdasági szankciók is nehezítik a helyzetet, nincs elég gyógyszer

– mondta a Blikknek a magyar válogatottban harminchat alkalommal pályára lépő játékos.

Kiemelt kép: Instagram/Koman Vladimir

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!